Robin Hood – Renters Help

Mijn naam is Yoeri Delfstra. Het kan zijn dat je mijn naam kent uit dit Sikkom-artikel. Ik ben een rechtenstudent met een passie voor huurrecht. Als eenmansleger genaamd ‘Robin Hood Renters Help’ kom ik op voor de rechten van andere huurders.

Zelf ben ik ook huurder. Ik ervaar al jaren hoe rot de huurderswereld is. Er worden allerlei trucjes uitgehaald om huurders zoveel mogelijk geld afhandig te maken. 

Wanneer begonnen?

Sinds 2015 verdedig ik de belangen van mezelf en van vrienden. Vanaf dit jaar (2019) wil ik meer mensen helpen en de woningsmarkt flink opschudden. Het moet eens klaar zijn met de uitbuiting van huurders. Huurders laten veel geld liggen en gaan de confrontatie met hun verhuurder liever uit de weg. Verhuurders vragen om deze reden structureel te veel huur en overige kosten, puur omdat het loont. Door je bij ons te melden blijf je zelf uit de vuurlinie en lossen wij het voor je op!

Gratis huurprijscheck

Laat nu kosteloos je contract door ons nakijken. Druk op onderstaande groene knop en je weet direct waar je aan toe bent!

hammer-719066_1280