Robin Hood – Renters Help

Mijn naam is Yoeri Delfstra. Het kan zijn dat je mijn naam kent uit dit Sikkom-artikel. Ik ben een rechtenstudent met een passie voor huurrecht. Als eenmansleger genaamd ‘Robin Hood Renters Help’ kom ik op voor de rechten van andere huurders.

Zelf ben ik ook huurder en is het mij meermaals gelukt de huur en servicekosten te verlagen. De woningmarkt is erg rot als het gaat om malafide verhuurders. Er worden steeds weer nieuwe trucjes bedacht om huurders zoveel mogelijk geld afhandig te maken. 

Wanneer en waarom begonnen?

Sinds 2015 verdedig ik de belangen van mezelf en van vrienden. Vanaf eind 2018 help ik meer mensen om zo de woningmarkt flink op te schudden. Het moet klaar zijn met de uitbuiting van huurders. Huurders staan in kennis ten opzichte van een ervaren verhuurder vaak al 1-0 achter. Verhuurders vragen om deze reden structureel te veel huur. Ook vrezen huurders dat er aan ondernemen van actie consequenties vastzitten. Met de juiste tactiek is dit niet het geval! Als huurder sta je sterk en wordt je goed beschermd door de wet.

Werkzaamheden

Als bondgenoot van de huurder probeer ik het huurrecht begrijpbaar te maken. Bij het procederen houd je de huurder buiten de vuurlinie en regel je alle formele zaken. De huurder wordt het werk uit handen genomen en van begin tot einde meegenomen in het proces. 

 

Gratis huuradvies

Preventief je huurcontract screenen, de huurprijs controleren of heb je andere vragen? Laat dan je gegevens achter via de website of druk op de WhatsAppknop rechtsonder.