Wie zijn wij?

Als huurteam mengen Robin Hood zich sinds 2018 in de strijd om eerlijke huurprijzen af te dwingen. We vinden het belangrijk om een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren. Een huurder staat qua rechten sterk in zijn schoenen maar beschikt vaak niet over de benodigde kennis of een ruime portemonnee. Robin Hood wil huurrecht begrijpelijk en toegankelijk maken. Dit doen zij door het verstrekken van gratis juridisch advies en No Cure, No Pay procederen. Hierdoor heeft iedere huurder de kans om onder de beste omstandigheden te kunnen huren. 

Ons team

Op dit moment bestaat het team van Robin Hood uit de onderstaande personen:

Yoeri Delfstra

In 2018 kwam Yoeri in Groningen wonen en schrok hij van de extreme huurprijzen. Hoe kon dit gebeuren? Waarom deed niemand hier wat tegen? Zelf had Yoeri al een paar jaar ervaring met het verlagen van huurprijzen van vrienden en familie. Ook had hij net zijn rechtenstudie afgerond. Dit resulteerde in de geboorte van een nieuwe volksheld. Robin Hood steelt van de rijken en geeft aan de armen. Samen met zijn vrolijke volgelingen zijn ze dag en nacht in de weer voor huurders.

Joris Wellen

Sinds 2021 is Joris betrokken bij Robin Hood. Van jongs af aan kwam Joris op voor kinderen die gepest werden. Op de middelbare school droomde hij van een carrière als advocaat. Inmiddels studeert Joris aan de Rijksuniversiteit Groningen wil hij doorstromen naar de Master Fiscaal Recht. Met zijn rechtvaardigheidsgevoel en energie is hij erop gebrand om verandering aan te brengen in de huurmarkt. Hoge huurprijzen moeten verleden tijd zijn! De bevoordeelde positie van verhuurders is met zijn hulp voorbij.