fbpx

Maak kennis met het team van Robin Hood

De experts van Robin Hood staan elke werkdag klaar om u te helpen. Wij gaan voor de volle 100% om het maximale resultaat te behalen. Kunnen wij wat voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Robin Hood

Yoeri Delfstra

Juridisch medewerker

In 2018 kwam Yoeri in Groningen wonen en schrok hij van de extreme huurprijzen. Hoe kon dit gebeuren? Waarom deed niemand hier wat tegen? Zelf had Yoeri al een paar jaar ervaring met het verlagen van huurprijzen van vrienden en familie. Ook had hij net zijn rechtenstudie afgerond. Dit resulteerde in de geboorte van een nieuwe volksheld. Robin Hood steelt van de rijken en geeft aan de armen. Samen met zijn vrolijke volgelingen zijn ze dag en nacht in de weer voor huurders.

Robin Hood

Jelmer Meier

Juridisch medewerker

Jelmer is sinds 2021 betrokken bij Robin Hood. Hij bevindt zich in het laatste stadium van zijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie is het zijn droom om zich verder te ontwikkelen in de advocatuur. Op deze manier wil hij opkomen voor mensen in een zwakkere rechtspositie. Bij Robin Hood houdt Jelmer zich voornamelijk bezig met de juridische advieskant. Daarnaast is hij ook betrokken bij de meeste servicekostenprocedures.

Chat openen
1
Welkom bij Robin Hood.
Waarmee kunnen we u helpen?