Diensten

Op deze pagina zijn de diensten van Robin Hood te vinden

Robin Hood

Huurverlaging

Iedere huurwoning heeft volgens het wettelijke puntensysteem een maximale huurprijs. Huurprijzen worden om meerdere woningkenmerken gebaseerd (vierkante meters, tuin, voorzieningen etc).

Robin Hood

Servicekosten terugvorderen

Zijn de daadwerkelijke servicekosten gelijk aan het betaalde voorschot? Het antwoord is: nee. In veel gevallen vindt er ten onrechte geen verrekening plaats óf worden er kosten in rekening gebracht die je niet hoeft te betalen.

Robin Hood

Onderhoudsgebreken

Zijn er onderhoudszaken die nooit worden aangepakt door je verhuurder? Kom dan nu in actie! Het niet verhelpen van gebreken kan leiden tot een lagere huur.

Robin Hood

All-inhuurprijs

Je spreekt van een all-inhuurprijs als je contract maar één totaalbedrag bevat. Deze prijs is huur inclusief je energiekosten en mogelijk servicekosten. Wettelijk is dit volgens art. 7:258 BW verboden.

Robin Hood

Huurverhoging voorkomen

Jaarlijkse mag je huur verhoogd worden volgens wettelijke percentages. Hier zitten wel strenge eisen aan. Houdt je huurbaas zich hier niet aan? Dan gaat de huurverhoging niet door.

Robin Hood

Overige vragen

Kun je niet alle informatie vinden op onze website? Geen probleem, ons advies is gratis en we zijn altijd bereid je te helpen. Stuur ons een bericht en we gaan gelijk voor je aan de slag!