Servicekosten

Administratiekosten

Na afloop van ieder jaar hoort de verhuurder volgens art. 7:259 lid 2 BW een eindafrekening te verstrekken. Het totale voorschot over dat jaar wordt dan verrekend met het daadwerkelijke kosten. Bij servicekosten kun je denken aan de energielasten. In bijna alle gevallen betekent dit dat je recht hebt op een teruggave. Het niet verstrekken van de eindafrekening zorgt er voor dat de verhuurder winst maakt op de servicekosten en jij veel geld misloopt.

Alle woonruimtes aan de Akkerstraat 28 zijn voorzien van een energielabel A en hebben daardoor een extreem laag energieverbruik. Wil jij een eindafrekening voor jouw servicekosten ontvangen? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Deze dienst is middels een No Cure, No Pay-constructie mogelijk.

Bij aanvang van het huurcontract hebben veel huurders €150,- aan administratiekosten betaald. Alleen in uitzonderlijke gevallen mogen er administratiekosten in rekening gebracht worden. Op de Woldring-locatie is een soortgelijke zaak bezig waar stadsblog Sikkom laatst een artikel over schreef. De bewoners moesten €181,50 inclusief btw aan de verhuurder betalen voor een groepsbezichting en het opmaken van hun huurcontract.

Wil je dat we jouw administratiekosten terugvorderen? Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Voor deze dienst kan gevraagd worden om een gelimiteerde bijdrage aan proceskosten. Doen meer huurders mee dan wordt de bijdrage lager.

Aanmeldformulier servicekosten terugvorderen (art. 7:260 BW)

Wil je ook dat we de administratiekosten voor je terugvorderen?
JaNee


Upload hier je huurcontract*